Opbygning af støttemur med stor ekspertise

Vi hjælper dig med en flot og praktisk løsning

Er din have udfordret af skrånende terræn, eller har du brug for en elegant løsning, der kan inddele din have i flere niveauer? Hos Sølvsteens Have-Entreprise finder du en brolægger, der har specialiseret sig i at opføre støttemure, som ikke alene løser praktiske problemer, men også tilføjer flotte karaktertræk til din ejendom. Med vores ekspertise kan du forvandle din have til et smukt og funktionelt udendørs rum.

Vi holder til i Asnæs, men kører ud til mange opgaver med opbygning af støttemure i omkringliggende byer, herunder Odsherred, Roskilde, Holbæk og lignende. Uanset hvor på Sjælland du ønsker hjælp til at bygge en støttemur, kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Hvorfor investere i en støttemur?

En støttemur er konstrueret for at holde jord på plads, især i områder med skrånende terræn. Denne type mur er essentiel for at forebygge erosion og jordskred, sikre stabile grundforhold, og skabe brugbare udendørs arealer på skråninger. Ud over de praktiske fordele kan støttemure designes til at forbedre din haves udseende, tilføje niveauer og interessante elementer, eller definere forskellige områder indenfor samme udendørs plads.

Vores hold af erfarne fagfolk tilbyder en omfattende række af ydelser relateret til støttemure. Vi hjælper blandt andet med planlægning og design, materialevalg, installation og meget andet, så du får en komplet løsning.

Med vores hjælp kan du være sikker på, at din nye støttemur bliver en fornuftig investering, som du får glæde af med det samme – og de næste mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Hos Sølvsteens Have-Entreprise er vi dedikerede til at skabe funktionelle og smukke udendørs rum med vores kvalitetsarbejde inden for støttemure og andet brolægningsarbejde. Kontakt os i dag for at høre mere om vores arbejde og få et uforpligtende tilbud på din nye støttemur.

Kontakt os for et tilbud

Udfyld nedenstående formular for et uforpligtende tilbud - tøv endelig ikke med at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

kontakt os i dag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt Sølvsteens Have-Entreprise for et samlet tilbud på din haveopgave og tag det første skidt mod et smukkere og mere funktionelt uderum.

Vores brolægger står klar til at guide dig gennem processen og sikre, at dine ideer bliver til virkelighed med professionalisme og ekspertise

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 71 70 07 87

Skriv til: info@solvsteens.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.